TekKlik
 
 
TEAMS Sanal Toplantı Yönetimi
 

TEAMS 

Takımların etkin bir şekilde çalışmaları, bugün dünyanın karşılaştığı çeşitli zorlukların üstesinden gelmek için kritik bir öneme sahip. Esnek bir sistem oluşturup zorlukları aşarak başarıya ulaşmak için çalışanlar doğru araç ve kaynaklarla donatılmalıdır.

Microsoft olarak misyonumuz, daha fazlasını başarmaları için dünyadaki her bir bireye ve kuruma güç katmaktır. Bu doğrultuda, firmalara güvenilir bir danışman olabilmek için, onların Microsoft Teams'ten en iyi şekilde yararlanmaları, fiziksel sınırları ortadan kaldırarak takımlarıyla güçlü ve etkin bir şekilde çalışmaları için gerekli ipuçları ve püf noktalarını bir araya getirdik.

İşletmelerin dilediği herkesle, her yerden toplanmasına olanak sağlayın

İşletmeler birebir görüntülü konuşmalar, ekip video konferansları ve 10.000 kişinin bağlanabildiği platformlar arası canlı etkinlikler düzenleyebilirler.

Çevrimiçi (Online) Toplantılar

İşletmeler, dilediği herkesle sesli ve görüntülü web konferansı ayarlayabilir, zamanlama yönetimi, toplantı notu alma, ekran paylaşımı, toplantı video kaydı ve anlık mesajlaşma gibi özelliklerden faydalanabilirler.

Çevrimiçi (Online) Canlı Etkinlikler

İşletmeler, Teams Canlı Etkinlikler üzerinden, kuruluş içinden veya dışından 10.000'e kadar katılımcıya sunumlar yapabilir, büyük toplantılar, web seminerleri ve canlı şirket etkinlikleri gerçekleştirebilirler.





 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri