TekKlik
 
 
E-postanızı üst sınıfa taşıma zamanı
 
E-postanızı üst düzeye taşıma zamanı

Kuruluşunuzu barındırılan bir e-posta hizmetine geçirmeniz gerektiğini nereden anlayabilirsiniz? E-postanızı kurumsal sınıfa yükseltme zamanının geldiğini, dört işaret gösterir.

E-postanızdan daha fazlasını istiyorsunuz

İletişimin teknolojiden gittikçe daha çok yararlanması şirketlerin, iş iletişimlerini daha profesyonel bir hale getirmek ve üretkenliği artırmak için ek özelliklere ihtiyaç duymasına neden olur. Bunun için uygun çözüm, ücretli e-posta hizmetleridir.
Ücretli e-posta hizmetleri, genel verimliliği artırmaya yönelik ek özellikler sunar.
Özel firma adı e-posta adresleri desteği: Ücretsiz e-posta adreslerini oluşturmanın hiçbir maliyeti olmadığından çok sayıda ücretsiz adres, kötü amaçlı kimlik avı dolandırıcılığında kullanılır. Önemli iş e-postalarınız, istenmeyen e-posta sanılıp gereksiz klasörüne gönderilebilir. Özel e-posta adreslerinden gelen iletilerin ise ciddiye alınma olasılığı daha fazladır ve genellikle filtrelenip atılmazlar.
Farklı cihazlardan kolay erişim: Exchange desteğinin daha iyi olması sayesinde çalışanlar e-postalarına tüm cihazlardan erişebilir.
Kurumsal e-postanın bir diğer büyük avantajı: Sunucunuzu yavaşlatıp tıkayacak ve çalışanlarınızın dikkatini dağıtacak reklamlar yoktur.


 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri