TekKlik
 
 
Kurumsal epostaya geçme zamanınız geldi.
 
Bir işletmeye ait e-posta platformunun, ücretsiz bir hizmetten ücretli ve barındırılan bir çözüme taşınması önemli bir yatırımdır. Hatta ilk bakışta biraz mantıksız gelebilir: Ücretsiz alabileceğiniz bir hizmete neden ödeme yapasınız? Ancak konuyu biraz yakından incelediğinizde nedenleri kolayca anlaşılır.
Ücretsiz e-posta hizmetleri, genellikle ücretli hizmetlere göre daha az güvenlik özelliği ve özelleştirme olanağı sunar, büyüyen işletmeleri destekleyebilecek özelliklerden çoğu zaman yoksundur. Barındırılan kurumsal e-posta, ücretsiz e-posta ile oluşabilecek hizmet düzeyindeki sorunları ortadan kaldırarak sınırlı BT kaynaklarınızın daha önemli işlere zaman ayırabilmesini sağlar.
Ücretsiz e-posta hizmetleri kişisel amaçlı olarak yaygın biçimde kullanılıyor olsa da kişiselleştirilmiş kurumsal bir e-posta çözümünün sağladığı profesyonelliği sunamazlar. Ücretsiz e-posta hesaplarının çok kolayca oluşturulabilmesi, ne denli geçerli oldukları kuşkusunu uyandırır ve işletmenizin profesyonelliğini de şüphe altında bırakır. Daha da önemlisi, ücretsiz hizmetlerden gönderilen e-postalar kolayca göz ardı edilebilir veya gereksiz e-posta klasörüne gönderilebilir. Böylece, bazı iş fırsatlarını elden kaçırabilirsiniz.


 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri