TekKlik
 
 
Teknoloji Yatırımında Bulut, Hesap Yapmayı Unut
 
Teknoloji Yatırımında Bulut, Hesap Yapmayı Unut
 

Yeni yatırım yapan firmalar, bilgi teknolojileri desteğini kurum içinde barındırmayan firmalar, sunucu ve kullanıcı uygulama lisanslarının maliyetleri gözünde büyüyenler, ekonomik istikrarsızlık dönemlerinde kurun yükselmesi ile kara kara düşünenler, eski sürüm uygulamalarla çağa ayak uyduramayanlar, bilgi sahibi olmak için sahadaki elemanlarının ofise dönüşünün yolunu gözleyenler bu cümleyi dikkate alsınlar.
Artık Microsoft'un Office 365 Bulut teknolojisi ile en güncel sunucu hizmetlerinizi, Office uygulamalarınızı ve kaybettiğiniz verimliliği isterseniz TL bazında kiralayarak kullanabiliyor, isterseniz avantajlı fiyatlarla yıllık olarak yenilenen open lisans olarak satın alabiliyorsunuz.
Hem online hem offline çalışma şekilleri ile mevcut uygulama yatırımlarınızı da koruyabilecek, verilerinizin yedeklerinin otomatik alınması ile artık firmanızda zaman ve iş gücü kaybetmeyeceksiniz.

Office 365'in %99.9 luk uptime taahhüdü ile yerleşik sunuculara bütçenizi zorlayabilecek yatırımlardan kaçınabilirsiniz.

Windows ve Mac tabanlı Pc ler ile AndroidIOS ve Windows tabanlı mobil telefon ve tabletlerde artık Office'in en güncel WordExcelPowerpointOutlook, Publisher, OneNote ve Skype Kurumsal gibi firmanızı yüksek seviyede verimli hale getirecek tümleşik uygulamaları rahatlıkla kullanabilir olacaksınız.

Üstelik artık bir kullanıcı Office uygulamalarını  kendine ait 5 ayrı masaüstü ve 5 ayrı mobil cihaza ek bir ücret ödemeden kurabiliyor!

Ajandanıza işlediğiniz toplantı ve anımsatmalar, hem mobil cihazınız hem de Outlook uygulamanız ile tümleşik hale geliyor, artık yolda da hızlı karar verebilirsiniz.

Firma içi ve dışındaki kişilerle hem görüntülü hem sesli hem de yazışarak hızlıca iletişim kurabiliyor, bu görüşmeleri kayıt ederek saklayabiliyorsunuz.

Firmanızın çalışanları kurumsal sosyal medya kullanarak işinizi daha hızlı tanıtmanızı ve geliştirmenizi sağlayabiliyor, herkesin fikrini değerlendirme şansını yakalayabiliyorsunuz.

Outlook ile Exchange sunucusu desteğiyle, kurumsal seviyede e-posta kullanabiliyor, standart 50 GB posta kutusu ile işinize odaklanabiliyorsunuz.

Dosyalarınızı sunucularda kaybetmek yerine sınırsız kapasitede bulut diskiniz ile saklayarak, kişilerle paylaşabiliyor ve içerik arama özelliği ile kurumsal hafızanızı yanınızda taşıyorsunuz.

Tüm bu hizmetleri yakından tanımak ve deneyimlemek isterseniz  ücretsiz tanıtım için bu linkten kayıt olabilir, bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.




 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri