TekKlik
 
 
Yalıtım sektörünün öncü firması Isıdem, Office 365 Bulut teknolojisini seçti.
 

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere 1998 yılında kurulan firma, 2010 yılında ilk standart ürünü olan flexible hava kanalını üretmek için yatırım yaptı.

Bu alanda Avrupa ve Amerikada kullanılan teknolojileri birleştirip Türkiye’de üretim yapmaya başladıktan sonra, dört yıl içinde yapılan yatırımlarla şu an Avrupa’daki en büyük kapasiteye sahip üreticilerden biri haline gelen Isıdem Yalıtım San. ve Tic A.Ş. Her yıl ABD, Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Rusya gibi bölgelerde ortalama 15 yurtdışı fuara katılıyor ve kırktan fazla ülkeye ihracat yapıyor.

Yatırım merkezini Eskişehir OSB olarak seçen firma, yaklaşık on milyon euro’lukyatırım değerine sahip tesiste sadece HVAC sektöründe kullanılan ürünler değil, ulaştırmada, petrokimya tesislerinde ve yenilenebilir enerji sistemlerinde kullanılan farklı kauçuk köpüklerinin üretimi de gerçekleştirilecek.

Teknoloji yatırımlarında çağdaş trendleri izleyen firma, IT yatırım maliyetlerini bulut teknolojisi ile azaltarak, elde ettiği lisanslama avantajlarının yanı sıra, Tuzla ve Eskişehir'de bulunan beyaz yakalı çalışanlarını da Tekklik Bulut ve İnternet Sistemleri danışmanlığıyla, Microsoft Bulut teknolojisi Office 365 kullanarak birbiri ile iletişimde bulunacak şekilde bağlanmasını sağladı.



 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri