TekKlik
 
 
Bulut tabanlı ön muhasebe uygulaması Paraşüt'ü tanıyın
 
Paraşüt ne işe yarar?

Paraşüt ile;
Gelir ve giderlerinizi, cari hesaplarınızı, nakit akışınızı ve stoklarınızı takip edebilir,
İşletmeniz için hayati önem taşıyan raporlara (KDV raporu, satışlar raporu, karlılık raporu, stoktaki ürünler raporu vb.) bir tıkla ulaşabilir,
Mali müşaviriniz, çalışanlarınız ve şirket ortakları ile aynı anda dilediğiniz yerden online olarak ön muhasebenizi yönetebilir,
Online tahsilat, elektronik faturalama (e-fatura ve e-arşiv), banka entegrasyonu (Akbank & Garanti), e-ticaret entegrasyonu ve CRM entegrasyonu gibi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Paraşüt’ün geleneksel muhasebe programlarından farkı nedir?

Geleneksel ön muhasebe programlarından farklı olarak Paraşüt web tabanlı (online) bir programdır. Paraşüt’e girdiğiniz finansal verileriniz bulutta saklanır ve düzenli olarak yedeklenir. Bu sayede internet erişiminiz olan her yerden finansal verilerinize ulaşabilirsiniz. Paraşüt hesabınıza dizüstü veya masaüstü bilgisayar, tablet veya cep telefonunuzdan web tarayıcısı yoluyla giriş yapabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefon uygulamalarımızı (iOS ve Android) cep telefonunuza veya tabletinize indirip finansal verilerinizi bulunduğunuz her yerden mobil olarak kontrol edip yönetebilirsiniz.
 
Paraşüt’te müşteri, fatura veya kullanıcı limiti var mı?

Paraşüt'te bir veri veya kullanıcı limiti yoktur. Hesabınıza dilediğiniz kadar müşteri, faturaya veya gider kaydedebilirsiniz. Hesap sahibi yetkilerinizi kullanarak dilediğiniz sayıda kullanıcıyı hesabınıza ekleyebilir ve bu kullanıcıların yapabilecekleri konusunda onların kullanıcı yetkilerini belirleyebilirsiniz.

Paraşüt tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.



 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri