TekKlik
 
 
Linkage Türkiye, Microsoft Office 365 ile teknoloji alt yapısını yeniledi.
 
Linkage Türkiye teknoloji alt yapısını, Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri'nin desteğiyle Microsoft Office 365'e yatırım yaparak yeniledi.

1988 yılında Boston'da kurulan LINKAGE, liderlik özellik ve becerilerini geliştirmede uzmanlaşmış dünya çapında bir organizasyonel gelişim şirketidir. 

LINKAGE Burlington’da merkezi olmak üzere Birleşik Amerika’nın Burlington merkezinden Atlanta, Boston, New York, San Francisco ve St. Louis’te hizmet vermektedir. 

LINKAGE Turkey, Türkiye, K.K.T.C. ve Türki Cumhuriyetler ‘de (Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Özbekistan, Kazakistan) faaliyet göstermektedir.

Türkiye'de Bayer, Borusan Otomotiv, Coca Cola İçecek, Doğuş Otomotiv, Eczacıbaşı, Efes, Koç Holding, Garanti Bankası gibi kurumsal şirketlere danışmanlık, yönetici koçluğu, organizasyonel gelişim hizmetleri veren Linkage Türkiye, eğitimlerde kullanmakta olduğu videoları, Office 365 Video Portali ile eğitmenlerinin hizmetine vererek interaktif olarak tüm mobil cihaz ve bilgisayarlardan izlenmesini sağlıyor. 

Firma ayrıca, Skype Kurumsal alt yapısı ile bir Learning Management System kurarak online eğitimler ile katılımcıların ve kurumların zaman kısıtlarını ortadan kaldırmayı planlıyor.

Linkage Türkiye, tüm danışman ve katılımcıların kullanabileceği Exchange Online takvim ve online Office kullanımı ile organizasyonel katılım süreçlerini hızlandırmayı amaçlıyor.

Linkage artık Office 365'in Sharepoint üzerinde sunduğu şirket içi portal yapısını kullanarak, proje bazlı çalışmalarında oluşturduğu kurumsal hafızasına, hızlı arama fonksiyonları ile sisteme bağlı her cihazdan ulaşıyor.

Firma ayrıca Office 365'in Exchange sektör lideri antispam özellikleri yardımıyla gelen kutusunu dolduran iş dışı mesajlardan da kurtularak, mesajlaşmada verimliliğini yükseltmeyi hedefliyor.

Office 365 ile birlikte gelen, Office 2016 masaüstü paketlerini hem Macintosh, hem Pc, hem de tabletlerde kullanarak hızlı, sorunsuz belge yönetimi ve birlikte çalışma olanaklarını kullanmaya başlıyor.






 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri