TekKlik
 
 
Isıdem Yalıtım San. ve Tic A.Ş. Web sitesi yayına girdi.
 

Isıdem Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. web site ihtiyacını, içerik yönetim sistemine sahip Tekklik'in sunduğu Asp tabanlı, Html, Css ile yönetilebilir, tamamen firma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, mobil optimizasyon özelliklerini barındıran web sitesi ile karşıladı.

Firma, yeni yatırım yaptığı Flexiduct, Coolflex, Flexifoam ürünlerini ilk olarakwww.isideminsulation.com adresi üzerinden yayın yapan web sitesinden duyurdu.

Web sitesi, tasarım onayından itibaren 25 iş gününde iki dil için hazırlanan içerik yönetim sistemi ve mobil optimizasyon ile birlikte tamamlanarak hizmete girdi. İçerik yönetimi ile tüm sayfalar Word ile belge hazırlama kolaylığında güncellenebiliyor.

Hazırlanan site, Seo bilgilerinin güncellenebileceği, etiket yapısı kullanan bir yapıda kodlanarak, firmanın ürünlerinin ve içeriklerinin Google üzerinde organik olarak aranmasında üst sıralarda çıkabilmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu yapıya sahip sitelerde adresleme, içerik ve resimlerin başlıklarını içerecek şekilde html olarak oluşmaktadır.

Firma, ingilizce içerik hazırlığını tamamladıktan sonra ihracat yaptığı ülkelerde de, faaliyetlerini duyurmayı hedefliyor.

www.tekklik.com



 
         
OFFICE 365
Tanitim
Uygulamalar
Avantajlar
Hizmetler
TEKKLİK
Hakkımızda
Basinda Biz
İş ortaklarımız
Referanslarimiz
HİZMETLERİMİZ
Danismanlik
Web Tasarim
 
Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. Kozyatağı And Plaza N:8/10D 5 Ataşehir / İstanbul
+90 216 336 86 53
 

Tasarım & Kodlama Tekklik Bulut ve Internet Hizmetleri